מחזור לא סדיר לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 19:59 | מאת: נועה

עברתי גרידה לפני מס' חודשים. מאז המחזור שלי לא סדיר. פעם הוא מקדים בשבוע (כשלושה שבועות אורך מחזור) ופעם הוא מאחר (כארבעים יום אורך מחזור.) אנו מנסים להכנס להריון שוב, ונראה לי שאני מפספסת את התאריך. איך אני יכולה לדעת את יום הביוץ במחזור לא סדיר? * יש לציין שיש לי ילד בן 3 , ושהיה לי קל להכנס להריון בפעמים הקודמות. האם הפתרון הוא יום כן יום לא - 15 פעמים בחודש - או שיש פתרון קל יותר? האם ערכות הביוץ מועילות במחזורים לא סדירים? בעבר היו לי מחזורים סדירים, אך במחשבה שניה, לקחתי גלולות , אז זה לא חוכמה, נכון? (אני לא ממש זוכרת איך היו המחזורים שלי לפני שלקחתי גלולות)

11/10/2001 | 01:15 | מאת: פרופ' זיידמן

כדאי לעשות מעקב ביוץ בעזרת בדיקות אולטראסאונד עוקבות. שימוש בערכה ביתית לזיהוי הביוץ יעיל לנשים בעלות סבלנות שמוכנות להתעסק יומיום עם שתן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית