פרופ' זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 16:08 | מאת: עינת

פרו' זיידמן שלום , שאלתי היא כמה ימים מיום הזרקת כוריגון ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית??? ושאלה נוספת , במעקב זקיקים שביצעתי נמצא זקיק מוביל של 18 מ"מ יום לאחר מכן בבדיקת u.s נמצא זקיק בגודל 17 מ"מ ובאותו יום קיבלתי כוריגון ביום שבו נמצא הזקיק של ה- 18 מ"מ חשתי כאבים בצד האם ייתכן שהזקיק בייץ ? במידה וכן מה הסיכוי שגם הזקיק של ה- 17 מ"מ יבייץ (עם כוריגון) ואם לא קיימתי יחסים ביום של הזקיק 18 אלא יום לפני ויום אחרי האם קיים סכוי להריון ? ושאלה אחרונה היכן ניתן להשיג את הספר שלך ושל בן רפאל "המדריך השלם לפריון" אני לא מצליחה להשיגו כבר למעלה מחצי שנה אודה לך אם תוכל לסייע בעניין. תודה וסליחה על אריכות השאלה "המבולבלת".

11/10/2001 | 01:07 | מאת: פרופ' זיידמן

ניתן לבצע בדיקת הריון 14 יום אחרי קבלת כוריגון. זקיק של 17 מ"מ עשוי לבייץ לאחר מתן כוריגון. ניתן ולהרות במידה וקיימת יחסים לפני ואחרי מתן הכוריגון. אני חושב שהספר שלנו נמצא בהדפסה חוזרת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית