רחם אחורי כגורם לאי פיריון (??)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 13:50 | מאת: טלי

שלום רב, בעלי ואני מנסים להכנס להריון מזה 10 חודשים. הרופא שלי זיהה אצלי רחם אחורי. הוא המליץ לי לשכב על הגב עם רגליים מוגבהות לאחר קיום יחסים כחצי שעה ולאחר מכן לשכב על הבטן וכך ללכת לישון. כל העניין הזה קצת מעיק לטעמי (בייחוד לנסות לישון על הבטן). שאלותיי הן: 1. האם יש בכלל משמעות לפרוצדורה הזו ? 2. האם רחם אחורי עלול לגרום לאי פריון או להקשות עלי יותר מאשר בנות אחרות ? תודה מראש על ההתייחסות

10/10/2001 | 22:13 | מאת: אריאל ואביבית

לאישתי יש גם רחם אחורי. בעבר סברו שיש קשר בין אי-קליטה לרחם אחורי. היום יודעים שאין כל קשר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית