חיסונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 13:38 | מאת: נגה

שלום רב אני עוברת טיפולי פוריות, עברתי שני מחזורים של פרגונל וכוריגון כרגע אני בהפסקה של חודש אני נוסעת לחו"ל ועשיתי 3 חיסונים טטנוס,פוליו ו גמה גלובין, בעוד חודש אני רוצה לחזור לטיפולים איך זה יכול להשפיע ואם בכלל תודה

11/10/2001 | 00:53 | מאת: פרופ' זיידמן

כשמקבלים חיסונים לפני או תוך כדי הריון אין כל בעיה עם חיסונים שאינם מכילים חיידקים או נגיפים חיים, כמו טטנוס וגמה גלובולין. לגבי חיסון הפוליו יש לברר איזה סוג חיסון קיבלת (יש שני סוגים, בזריקה ודרך הפה), למרות שמן הסתם את כבר מחוסנת ולכן סביר שגם כאן אין בעיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית