ביוץ כפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 12:46 | מאת: s

שלום קיבלתי איקקלומין במשך 5 ימים ונדרשתי לבצע דם ואולטרא סאונד. ביום הבדיקות הסתבר לרופא שהתרחש ביוץ ערב קודם ובכל זאת הוא נתן לי כוריגון. הוא המליץ לי לקיים יחסי מין ביום קבלת הכוריגון ולאחר מכן בעוד יומיים. האם ייתכן ביוץ כפול? אם התרחש ביוץ טבעי האם הכוריגון יחולל אותו בשנית? אנא השכל אותי, כי זו הפעם הראשונה שלי עם כדורים זריקות ובדיקות. תודה

10/10/2001 | 13:15 | מאת: טלי

S היקרה שלום, אני אמנם לא פרופ' זיידמן המכובד, אבל אנסה לענות לך מנסיוני העשיר.. (לצערי) לגבי ביוץ כפול, אין לי מושג, לדעתי שזקיקים מבייצים, הם מבייצים יחד! (תאומים, שלישיות,....) בענין הכוריגון, הכוריגון ניתן גם ל"פיצוץ" הזקיק וגם לאחר מכן לתמיכה בהפריה הצעירה, ובהריון. שיהיה המון בהצלחה, ושזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שלך עם הורמונים... טלי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית