מומחים לסקרית מערכות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 10:17 | מאת: dal4444

פרופסור יקר, ראשית הרשה לי להחמיא לך על הרצינות וההתמדה בניהול הפורום ובתשובות העינייניות! אין זה עניין של מה בכך, ושותפה אני בפורומים שונים. מעבר לכך- מסכימה איתך שעלי לתאם סקירה, בדחיפות, אצל מומחה אחר- אך בכל מקום שאני פונה כבר אין תורים (כאמור- ההשתלה היתה ב-31.7). אם תוכל לעזור לי בשמות מומחים, גם מאיזור ת"א, אודה לך מאוד. דליה

10/10/2001 | 15:10 | מאת: פציינטית ותיקה

דליה, תנסי בפורום הריון אחרי טיפולים של וואלה, תוך דקות תקבלי מספר שמות של רופאים מומלצים. אני מניחה שפרופ' זיידמן יעדיף לא לתת שמות ספציפיים. לא חסרים מומחים מעולים באזור המרכז. נסי את הפורום ולא תצטערי. בהצלחה

11/10/2001 | 00:34 | מאת: פרופ' זיידמן

לצערי אני נזהר ביותר מלציין שמות רופאים בפורום, אך הבנות הנמרצות בפורומים של תפוז או וואלה יוכלו בודאי לסייע לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית