איקקלומין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 08:58 | מאת: טלי

החודש התחלתי טיפול של ארגסט + איקקלומין (כדור אחד ליום במשך 5 ימים מהיום ה-5 למחזור). ב- U.S מעקב זקיקים ביום ה- 14 למחזור לא נצפה ביוץ (זקיק בגודל 11 מ"מ) שאלתי היא: בהנחה שאכן לא היה ביוץ החודש, מתי אני אמורה לקבל מחזור? האם תוך 28-30 יום מיום קבלת המחזור? או מוקדם יותר? אשמח לתשובה בהקדם, מאחר ואני נוסעת בשבוע הבא לחו"ל וחשוב לי לדעת לפני כן. בתודה מראש על ההתייחסות

11/10/2001 | 00:43 | מאת: פרופ' זיידמן

מאחר וכנראה שלא בייצת החודש לא ניתן לקבוע בברור מתי תקבלי מחזור. ניתן לבצע שוב בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון, דבר שיאפשר לרופא שלך לתת לך ניחוש מושכל.

17/07/2002 | 15:42 | מאת: hcurab

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית