עוברים מוקפאים.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/10/2001 | 16:49 | מאת: אריאל ואביבית

ראשית אני מודה לך על הסבלנות בתשובתיך על סידרת השאלות שלי הלילה לגבי החזרת עוברים מהקפאה. שנית יש לנו רק 2 עוברים מוקפים האם יש בכלל טעם להוועץ ברופא לגביי החזרתם כבר עם המחזור הטיבעי של הגוף?????? לגביי הכמות רק 2. ושנית אישתי לא מבייצת ללא הכוריגון ולא מפתחת זקיקים מעל גודל 8-9 ללא האיקקלומין או בהפריות ללא הגונל-אפ.

החזרה של 2 עוברים מופשרים סבירה. אם אישתך לא מבייצת באופן טבעי, אזי ברור שהחזרה במחזור טבעי לא רלוונטית לגביה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית