טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/10/2001 | 09:33 | מאת: מוניקה

בשל מיעוט זקיקים בהפריות קודמות (בת 40) מנסים הפעם פרוטוקול שונה לגמרי. עד כה קיבלתי דיכוי מיום 2 והורמונים מיום 3. כעת מקבלת שבוע של סינרל,מפסיקה לצורך קבלת המחזור ומזריקה הורמונים מיום 3 למחזור ללא דיכוי נוסף! שאלותי: האם זה מה שנקרא פרוטוקול ארוך? איך אמור הסינרל להשפיע כמדכא לטווח ארוך על כמות גבוהה של הזרקת הורמונים (5-6 אמפולות)? האם בפרוטוקולים מסוג זה יש יותר סיכון של ביוץ עצמוני?

זה לא פרוטוקול ארוך כי הדיכוי "קצר" טווח. המחשבה שהסינרל יפחית את ה- FSH הטבעי שלך ואולי ישפר את התגובה. בכל טיפול ללא דיכוי מתמשך יש סיכון לביוץ עצמוני.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית