כאבים בביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2001 | 18:38 | מאת: ורד

האם ייתכן שבזמן ביוץ יש כאבים (לא חזקים)? אני אחרי שנים של גלולות ואני מנסה לראות אם מה שאני חשה מעיד על ביוץ. היום הוא ה- 08/10 והמחזור שלי (הראשון ללא גלולות כך שני לא בטוחה שיגיע בזמן...) אמור להגיע ב- 23/10. בנוסף אני חשה כאבים קצת דומים לכאבי מחזור אבל לא בדיוק. אשמח לשמוע מנסיונכן על תחושות שונות שיכולות להיות בזמן ביוץ... ורד.

08/10/2001 | 18:56 | מאת: טלי

ורד שלום, גם אני מרגישה כאבים בזמן ביוץ, אלו הם כאבים בבטן התחתונה והם חולפי לאחר כ-3 ימים (תקופת הביוץ). למי שמנסה להכנס להריון עצם הרגשת הביוץ תורמת לאפשרות לקיים יחסים בתקופה זו ואף להכנס להריון. בהצלחה, טלי

נשים רבות חשות "בביוץ" והדבר בהחלט יכול לסייע בתזמון קיום יחסי המין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית