ניתוח תוצאות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2001 | 18:21 | מאת: ??

שלום רצ"ב תוצאות בדיקת זרע. עפ"י התוצאות הצמיגות גבוהה והמורפולוגיה מעט נמוכיה מהממוצע. מה דרך הטיפול המומלצת? מה המשמעות של צמיגות גבוהה וכיצד משפיע על כניסה להריון? Complete liquefaction: yes Viscosity: High pH: 8.4 Volume: 1.8ml Concentration: 100 million/ml Motility: 1 hr after ejaculation 66% 4hr after ejaculation 47% Grade of Motility: 1 hr after ejaculation: II - IV 4hr after ejaculation: II - IV Vitality: 1 hr after ejaculation: 80% 4hr after ejaculation: 60% Normal Morphology (strict criteria): 13% מעט : Immature forms תודה

בדיקת הזרע של בעלך בסה"כ תקינה לחלוטין. לצמיגות אין משמעות רבה לנוכח נתוני הזרע והמורפולגיה הינה תקינה בקריטריונים שנבדקו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית