שאלה לרופא.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2001 | 18:12 | מאת: אריאל ואביבית

"לצערינו לא הצלחנו הפעם" זו היתה התשובה של האחות בשעה 13:30 בצהריים נכון לאתמול. לגבי התשובה להצלחת ההפרייה השנייה. עכשיו לאחר שקצת ."התאבלנו" על חוסר ההצלחה ועל שלושת הביציות המופרות ועל מאמצינו למחזור שהיה שהכל "ירד לטימיון". אנו מסתערים למערכה בשלישית. עכשיו לנקודה: יש לנו כרגע 2 ביציות מופרות ומחולקות בהקפאה מהמחזור הראשון}מלפני חודשיים וחצי{ שאלתי האם כדאי לנסות ולנצל אותן וכך כבר בעוד כשבועיים }התחילו כבר הפרשות קדם מחזור{. במידה וההפשרה לא תצליח ולא יהיה מה להחזיר אז נחכה עוד שבוע ואישתי תקבל את זריקת הדיכויי ונמשיך כרגיל . במידה וכן יהיה מה להחזיר אז יופי. השאלה אליך באה לפניי שפנינו לרופא בבלינסון עם ההצעה הזו. מה דעתך???????

רעיון טוב. ההחזרה של העוברים המופשרים קלה יותר מבחינה גופנית ותאפשר לכם להתאושש גופנית ונפשית, ואולי גם להשיג את ההריון המיוחל. לגבי המועד המדויק של ההחזרה, הדבר מותנה בסוג של פרוטוקול הדיכוי שקבלתם החודש ("ארוך" או "קצר"), והאם ההחזרה תעשה בהתאם תחת טיפול הורמונלי או במחזור טבעי. הרופא המטפל ייעץ לכם בנדון.

08/10/2001 | 21:28 | מאת: אריאל ]ידע אישי[

לא קיבלנו שום סוג של דיכויי. אתמול היתה בדיקת דם לאחר החזרת עוברים}היום ה-12{ וקיבלנו תשובה שלילית. עכשיו השאלה מתייחסת ל-2 עוברים מוקפאים. ואני חשבתי עם טיפול הורמונלי מתאים לנסות ולהחזיר אותם החודש. צריך לעשות החודש דיכויי או מחזירים אותם עם המחזור הטיבעי של הגוף רק תחת תמיכה הורמונלית מסויימת???}אישתי לא מגיעה לזקיקים גדולים ללא עזרה הורמונלית אם זה קשור{.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית