עודף שיער בשל טיפולים הורמונליים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2001 | 14:13 | מאת: שירן

אני מטופלת זה זמן לא מועט בעזרת זריקות מטרודין(אמפולה ליום), וכוריגון. לכך נוספת הזרקת זרע. בחודשים האחרונים הבחנתי שצמחו לי שיערות סביב הפטמות, והן לא הולכות ומתקצרות מיום ליום, בלשון המעטה. מאוד מביך אותי העניין, וברצוני לדעת מה אוכל לעשות כדי להסיר אותן ללא גרימת נזק, והאם עצם צמיחתן מרמזת על דבר לא תקין. תודה רבה מראש

צמיחה של שיערות סביב הפטמה אינה נדירה כלל, למרות שעקב אופייה האינטימי של הבעיה נשים לא נוטות לשתף את חברותיהן בתופעה. למרות ששערות מופיעות סביב הפטמה גם ללא טיפולי פריון, ייתכן שהתופעה אכן קשורה לשינויים ההורמונליים שמתרחשים כעת בגופך, אך הופעתן בהחלט לא מעידה שדבר מה לא תקין אצלך. הפתרון לבעיה הינו קוסמטי, וכדאי לפנות לקוסמטיקאית מוסמכת ואחראית שתסייע לך להיפטר לצמיתות מהשיער המטריד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית