שאלה בנושא חום לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/10/2001 | 13:08 | מאת: LIMOR

שלום בנות ו/או ד"ר באום! שאלותי הן: בדרך כלל חום השחר שלי בין 36.1-36.3. ביום חמישי חום השחר שלי היה 36.7. האם עליה זו מסמלת ביוץ? יש לציין כי בנוסף לחום היה לי גם דימום קל רק באותו היום. האם לאחר הביוץ החום הזה אמור להמשיך? האם זה סימן לתחילת הריון? תודה מראש על התשובות. LIMOR

07/10/2001 | 17:07 | מאת: LIMOR

בהמשך לשאלתי הראשונה חום גופי כרגע בשעות אחה"צ 36.9. האם זה קשור לביוץ או שמא אולי אני מפתחת מחלה?................. מקווה שלא!!!!!!!!!!!! LIMOR שמחכה כבר להפוך לאמא.

עליה של חום גופך בשיעור שאת מציינת בהחלט אמור לשקף ביוץ ולא מחלה. החום אמור להישאר גבוה בכחצי מעלה לכל אורך השבועיים שלאחר הביוץ, ביחס לחום גופך הממוצע בשבועיים שקדמו לביוץ. יש לזכור שאצל נשים רבות חום הגוף לא חוזה בדיוק את הביוץ, אך השיטה של מדידת חום הגוף זולה ונטולת תופעות לוואי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית