פוריות המשך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/09/2001 | 23:23 | מאת: שירילי

פרופסור זיידמן שלום, בהמשך להתייחסותך מיום 16/9 , להלן תוצאות הבדיקות שערכתי: pmol/l קטן מ- 200 , FSH - 5.50 , LH - 4.40 הבנתי מתשובתך שהכי חשוב זה ה-FSH שכמו שאתה רואה נמוך מ-10. האם מסתפקים ע"מ לדעת אם יש צורך בתרומת ביציות ? להזכירך , מדובר בגיל 43+. ושוב, האם יש צורך בבירורים נוספים בגילי? תודה וחג שמח , ש י ר י ל י

הבדיקות שלך מעודדות ותקינות. בשלב זה אין עדיין מקום לתרומת ביציות, ויש לבדוק את התגובה של השחלות שלך לטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית