לנשים שנקלטו להריון בעקבות הפרייה חוץ-גופית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/10/2001 | 19:02 | מאת: אביבית ואריאל

אנו ביום ה-11 מהחזרת עוברים. כבר 5 ימים אישתי מתלוננת על כאבים בבטן ותחושות בירכיים. הכאבים הם כמו היום הראשון למחזור. התחושות בירכיים מתחת לאגן. בטן רגישה. חזה רגיש למגע. והכל לסרוגין כבר 5 ימים. אבל אין כלום: לא הפרשות ולא מחזור. האם התחושות והכאבים מוכרים לך???

05/10/2001 | 19:54 | מאת: זו בעיה

די ... צאו מהלחץ והפסיקו לנדנד בכל מקום!

07/10/2001 | 10:04 | מאת: טלי

לאביבית ואריאל. מהי תוצאת הטיפול האם הצלחתם ? אנא עדכנו אשמח לדעת, טלי

07/10/2001 | 11:31 | מאת: ח.ש

שלום אביבית ואריאל, אנחנו עברנו 4 טיפולי הפרייה. בחלק מהם ידעתי כי המחזור אמור להגיע אך בחלק התחושות היו מעורבות. התחושות הן מאוד אישיות ומאחר שסימני מחזור והריון דומים מאוד, יש להמתין לצערי עד ליום ה-14. למרות תחושות היאוש וחוסר האמונה שלנו מידי פעם, בטיפול הרביעי שלנו נכנסתי להריון וכעת אני בשבוע ה-11 עם תאומים. אז, לא להתיאש כי בסוף זה מצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המון המון המון בהצלחה!!!!!!!!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית