הריון לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/10/2001 | 17:18 | מאת: שירה

אנו מנסים להכנס להריון לאחר גרידה שעברתי לפני כארבעה חודשים. (יש לנו כבר ילד בן שלוש וחצי). הביוץ שלי תקין (ראו באולטרסאונד), אך רציתי לדעת מה הסיכוי שנפגעו החצוצרות בפעולת הגרידה, שכן רופאת הנשים שלי אמרה שרק לאחר שישה חודשי נסיון להכנס להריון היא תפנה אותי לצילום רחם. אני קצת בלחץ שכן אני מעוניינת לדעת שהכל תקין. תודה רבה.

06/10/2001 | 17:43 | מאת: ד"ר מיכה באום

רוב הסיכויים שהמעבר בחצוצרות לא נפגע באם פעולת הגרידה עברה ללא סיבוכים מיוחדים חום זיהום באגן וכ"ו . המשיכו לנסות להרות ובאם לא תושג המטרה פנו לביצוע צילום רחם

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית