ימי ביוץ -פרופ' זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/10/2001 | 11:52 | מאת: אנני

רכשתי את הערכה הבודקת את ימי ביוץ . שאלתי היא: מחזורי הוא בן 26 יום לערך. הבנתי שאת הבדיקה הראשונה עלי לבצע ביום ה- 10 לאחר תחילת המחזור . 1., האם זה חייב להיות מדויק יום 10 , 2. והאם עלי לבצע יום אחר יום את הבדיקה או יום כן ויום לא ? 3. והשאל ה השלישית היא אם יש להמתין עם קיום יחסי המין עד התאריך של היבוץ לקיום יחסים כאשר יש בעיה בזרע. סליחה על אורך השאלה ו תודה רבה מראש.

ברור שככל שתקפידי יותר על ההוראות (להתחיל מיום 10 ולבצע את הבדיקה יומיום) תצליחי לאתר באופן מדויק יותר את הביוץ. מומלץ להמתין עם קיום יחסי המין עד לאיתור הביוץ ואז לקיים יחסים יומיום במשך 3-4 ימים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית