מילות עידוד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/10/2001 | 09:47 | מאת: טל

לאחר תקופה ארוכה בה השתתתי בפורום פיריון האשה במתכונתו הקודמת אני סוף סוף בהריון (שבוע שישי, תודה) ברצוני לעודד את כל הנשים בפורום, תשארו אופטימיות זה תמיד עוזר.

04/10/2001 | 10:03 | מאת: טלי

היי טל ! ראשית כל מזל - טוב. אני שמחה שיש הצלחות. אשמח לשמוע את הסיפור שלך אם תרצי לשתף. תוכלי לפנות ישירות אליי אם תרצי. תודה וביי, טלי

04/10/2001 | 15:14 | מאת: עדי

מזל טוב! הרבה בהצלחה בהמשך!

04/10/2001 | 18:44 | מאת: רונית

זה באמת מעודד לשמוע הצלחות. שיהיה בשעה טובה והריון נעים וארוך.

05/10/2001 | 11:33 | מאת: המישהי הותיקה

ושתזכי לסוף הדרך שתהייה מוצלחת. מהמחזיקה בת מקסימה לאחר הריון IVF שני, בת שהיום היא בת 9 ימים. המון המון אושר והצלחה. גם אם החודשים הבאים יהיו קצת קשים דעי למצוא גם בהם את הכיף והאושר.

05/10/2001 | 19:07 | מאת: אריאל ואביבית

ראשית האם היו לך כאבים או תחושות לפני שקיבלת את התשובה החיובית?????? כי אישתי ביום ה-11 לאחר ההחזרה וכבר 5 ימים יש לה כאבים כמו ביום הראשון למחזור.וגם כל מיני תחושות מוזרות בבטן וירכיים העליונים ובצדדים. שנית: כמה טיפולים עברת עד להצלחה?????

06/10/2001 | 09:50 | מאת: טלי

לאריאל ואביבית שלום, למעשה אני הצלחתי ולא הצלחתי. בטיפול הרביעי הריתי - וביום ה-11 להחזרה היו לי תחושות של לפני מחזור ולמחרת בבדיקה התברר שאני בהריון, אך לצערי התינוק נפל בשבוע 15. לפני כ-3 שבועות עברתי טיפול נוסף וגם אז לאחר ההחזרה הרגשתי במשך כמה ימים התכווצויות ברחם כמו לפני מחזור אך בבדיקה התברר שהטיפול נכשל וקיבלתי מחזור. כך שלא ניתן להגדיר את התחושות של אישתך לשום כיוון עד שתתבצע בדיקת ההריון. האם אתם צפויים לעשות בדיקה מחר ? לפי המתח אני מניחה שזה טיפול ראשון שלכם ? בכל אופן שיהיה בהצלחה. טלי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית