כאבים לאחר החזרת ביציות מחולקות ומופרות.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2001 | 23:12 | מאת: אריאל ואביבית

החזירו לאישתי לפני 8 ימים 3 ביציות מופרות ומחולקות{דרגה a] מזה ארבעה ימים אישתי מתלוננת על כאבים כמו במחזור ביום הראשון. היא מקבלת את הנרות לנרתיק. במקביל לכאבים הללו יש לה עוד כל מיני "תחושות" כגון: בטן רגישה. תחושה של " איכס". תחושות ברגליים{הירכיים" ובאיזור האגן התחתון. חזה רגיש מאוד למגע. האם יש הסברים לתופעות אילו? אין שום סימן למחזור אפילו לא הפרשות חומות.

סבלנות. קשה להבדיל בין "סימני הריון מוקדם" לבין השינויים שחלים בעקבות השינויים העצומים ברמות ההורמונים בגוף לאחר הטיפול.

04/10/2001 | 19:01 | מאת: אריאל ואביבית

אנו כבר ביום ה-10 לאחר ההחזרה. היום ה-12 לשאיבה. התחושות עדיין עומדים בעינם בהבדל אחד יש עכשיו הרבה שעות ללא שום תחושה}העיניינים כרגיל{ ולעומת זאת לפתע מגיע כאב חד בבטן שנמשך כחצי דקה. מה דעתך?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית