מועד מחזור לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2001 | 16:19 | מאת: לימור

שלום לך פרופ' זיידמן האם כאשר מחזור מגיע זמן קצר לאחר מועד הביוץ יכול להעיד על מצב כלשהוא לא תקין?? (נדמה לי שזה קשור איכשהו לגופיף הצהוב..) אם כן, כמה ימים מינימום צריכים להיות בין ביוץ למחזור (במחזור של 25 יום בממוצע) רוב תודות, לימור

המחזור אמור להופיע כ- 14 יום מהביוץ במידה ולא הרית. הופעת של המחזור פחות מכ- 12 יום לאחר הביוץ עלולה באמת להעיד על אי ספיקה של הגופיף הצהוב. במקרים אלה יש לשקול הוספת תמיכה בגופיף הצהוב עם זריקות כוריגון או מתן תוספת של פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית