איכות עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2001 | 15:00 | מאת: סיגל

ביזו התחלקות של תאים ניתן לומר שקיים סיכוי להקלטותם ברחם הוחזרו לי 3 עוברים עם חלוקה של האחד לשני תאים בלבד שני ל4 תאים ושלישי ל5 תאים הבנתי מחברות שחלוקות אלו אינן טובות מספיק האם זה מצביע על איכות בציותי אני בת 35 עם בדיקות הורמונליות תקינות FSH 4.4 ביום ה4

בדרך כלל נצפה בעובר ל- 2-4 תאים ביום 2 לאחר השאיבה ו- 4-8 תאים ביום 3. אומנם ככל שמספר התאים בעובר גדול יותר, גם הסיכוי טוב יותר, אבל בהחלט ניתן להשיג הריון גם במספר תאים נמוך יותר. בכל מקרה עובר עם 5 תאים מעיד כנראה על איכות טובה. בדיקת ה- FSH שלך תקינה, אבל כמובן שאינה מעידה על איכות העוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית