עוברים קפואים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2001 | 18:29 | מאת: Y

ערב טוב, האם ידוע לכם על נשים שהצליחו להרות מעוברים קפואים? האם אני יכולה לבקש מהרופא שלי לדלג על שלב העוברים הקפואים ולהתחיל את הטיפול מחדש כלומר זריקות, דיקור והחזרת עוברים תודה מראש וחג שמח

מאחר ובדרך כלל מקפיאים רק עוברים "איכותיים", הרי שהסיכויים להרות מהחזרת עוברים מופשרים בהחלט טובה, ואני מכיר הרבה ילדים מקסימים שהתחילו את דרכם בעולם במקפיא. מוכרת לי "חוסר האמונה" שמעוברים מוקפאים "יצא משהו", אבל עובדה שזה עובד יופי. כמובן, שכמו בכל טיפול הפריה, סיכויי ההצלחה נקבעים לפי איכות ומספר העוברים שהוקפאו. את בהחלט יכולה לבקש מהרופא שלך לחזור לטיפול מלא, למרות שמחזור החזרת עוברים מופשרים מהווה הזדמנות מצוינת לגופך (ולנפשך) לנוח קצת מהזריקות והשאיבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית