ביוץ - שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2002 | 20:52 | מאת: הנסערת

שלום, רציתי לברר לגבי מספר תופעות אשר מתרחשות אצלי כרגע. לפני כשבוע וחצי סיימתי מחזור שני של איקאקלומין (2*5) בבדיקת מעקב זקיקים התגלה ביום ה - 14 זקיק מוביל 17 מ"מ, הרופא המליץ לנו להתחיל לקיים יחסים מתוך טענה שהביוץ קרוב. במקביל התחלתי לבדוק את מועד הביוץ בעזרת מקלוני ביוץ ונתקלתי בתופעה לא מובנת: מהיום ה - 14 ועד היום היום ה - 19 לא נראה בברור פס כהה המעיד על מועד הביוץ אלא פס בהיר (ביחס לבקרה). מה זה אומר? האם לא היה ביוץ? האם הביוץ יתרחש במועד מאוחר יותר? תופעה נוספת אשר מתרחשת אצלי היא הזעה מוגברת בעיקר בלילות, האם זה קשור לכדורי האיקאקלומין? אשמח אם מישהי מהפורום וכמובן אחד מרופאי הפורום יוכל לחזור אלי עם תשובות. תודה רבה.

11/02/2002 | 23:12 | מאת: נירה

אחת מתופעות הלוואי של האיקקלומין היא גלי חום, כך לפחות היה אצלי... כך שזה מוכר, זה עובר בסופו של דבר, אז לא לדאוג. לגבי הערכה אינני יודעת, לכן לפעמים עושים בדיקת אולטרסאונד ואז אפשר לדעת בברור. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית