הקפאת זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/10/2001 | 12:12 | מאת: נוג

שלום רב, אני עוברת טיפולים מקבלת גונל פ התגובה מאוד איטית.( חוגש שעבר הגענו ל20 זריקות ללא תגובה) בחודש הבא בן זוגי חייב לנסוע לחו"ל ואנחנו חוששים שבזמן הנסיעה אצטרך לקבל את הכריגון. אני בד"כ עוברת הזרעה האם יש אפשרות להקפיא את הזרע שלו כדי לא לפספס את החודש. תודה מראש נוג

יש בהחלט אפשרות לעבור את טיפולי זרע ולהסתייע בהקפאת זרע. אבל, הקפאת הזרע כרוכה בתשלום ולעתים פוגעת באיכות הזרע. בכל זאת זה פתרון מצוין במקרים מסוימים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית