איכות עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2001 | 21:55 | מאת: סיגל

לאחר החזרת 3 עוברים נאמר לי שחולו ל2 תאים 4 תאים ו5 תאים לא נאמר לי מה זה אומר מבחינת איכות ודרגה ההפריה לא הצליחה אני בת 35 וחוששת מאות בשל גירוי חלש של שחלותי רק 3 זקיקים התפתחו לגודל רצוי במידה וחלוקה זו לא מספקת הם זה מצביע על כך ש בציותי חלשות האם הבדיקה ההורמונלית של FSH מצביעה על מצב השחלה הבדיקה היתה 4.4 מה דעתך

אין לי מספיק נתונים כדי לקבוע האם התגובה השחלתית שלך חלשה, מאחר ולא ברור לי איזה מינון של תרופות קיבלת, ואיך הגבת לטיפולים קודמים. כמו שכבר ציינתי בתשובות בעבר, מה שחשוב זה האיכות של העוברים ולא הכמות. לגבי האיכות תוכלי לקבל פרטים מדויקים יותר מהרופא המטפל. FSH = 4.4, הוא תקין וגם גילך נחשב עדיין צעיר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית