חום השחר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/02/2002 | 14:27 | מאת: גלינה

אני בת 26 מנסה להרות כבר 8 חודשים. בסיום המחזור האחרון נטלתי בפעם הראשונה איקקלומין 1X5 וכן מדדתי חום השחר. כעת, לאחר חודש יש לי כאבים וגודש בחזה+כאבי בטן האופיניים למחזור כמו כן בשבוע האחרון של החודש חלה עליה משמעותית בחום השחר. על מה מעידים כל הנ"ל ? בתחילה חשבתי שהמחזור קרב אך לפי תשובותך בפורום הבנתי שישנה ירידה בחום השחר בימים שלפני המחזור. איך ניתן להסביר זאת ? לתשובתך אודה.

03/02/2002 | 22:23 | מאת: ד"ר מיכה באום

יתכן ואת הרה אם המחזור מאחר רצוי לבצע רמת בטא בשתן או בדם. בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית