הריון לא הריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2001 | 17:32 | מאת: לחוצה

אנחנו נשואים ומנסים להרות 7 חודשים. היה כנראה הריון כימי בהתחלה. מאז כלום. אני בת 30 פלוס. המחזור שלי בערך כל 24 יום - 29 יום. לא ממש סדיר - זה טווח הימים. חודש שעבר היו דימומים חומים בערך בזמן שהיה צריך להיות המחזור, ורק אחרי כמה ימים של דימומים חומים הופיע מחזור כמו שאני רגילה - אבל רק למשך יום וחצי. (אני רגילה שהדימום הרציני נמשך שלושה ימים). ספרתי 26 יום מאז הדימום הרציני בחודש שעבר, והלכתי לקנות ערכה בדיקת הריון שהראתה תוצאה שלילית. בינתיים כבר אני ביום ה-30 מחזור עדיין אין. אתמול היה איזשהו כתם שנעלם. גם היום כתם לא ברור שנעלם. מה זה אומר? אני מאבדת את יכולת הפריון שלי???? מה עושים? אנא תשובה מהר תודה

כדאי לעשות בדיקת דם דחופה ל- בטא - HCG כמותי, ואולי גם לפרוגסטרון, ואז תדעי בדיוק מה מצבך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית