הכתמה חומה לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2001 | 13:01 | מאת: טלי

פרופ' זיידמן שלום ! נתקלתי בתופעה בה במחזור טבעי (ללא כל טיפול ) מייד לאחר הביוץ ישנה הכתמה חומה שנמשכת עד למחזור - כשבועיים. הרופא שלי שלח אותי לבדיקת פרוגסטרון אך הבדיקה יצאה תקינה. הרופא לא יודע מה הסיבה לכך. אולי תוכל לעזור לי ? מה ניתן לעשות במקרה כזה? אני מניחה שזו הסיבה שבגינה אינני מצליחה להכנס להריון כי מעבר לזה לא נמצאה כל בעיה אצלי ואצל בעלי. לתשובתך אודה. טלי

אני בספק אם ההכתמה היא הסיבה שבגללה את מתקשה להרות. יתכן וכדאי להוסיף לך תמיכה עם תכשיר שמכיל פרוגסטרון מיד לאחר הביוץ.

01/10/2001 | 08:26 | מאת: טלי

פרופ' זיידמן שלום ! תודה על התשובה. האם אוכל לדעתך להשתמש בטבליות אוטרוגסטן לאחר ביוץ טבעי כפי שאני משתמשת לאחר IVF ? באם באותו מינון כמו לאחר IVF ? לתשובתך אודה. טלי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית