כוריגון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2001 | 22:23 | מאת: רונית

אני לוקחת איקוקולמין והביוץ אמור להתרחש בעוד -4 ימים. בגלל החגים המעקב קשה ולא סדיר ואני חוששת שנפספס את המועד המדויק. החודש אנו ללא הזרעה והבעיה היחידה היא עם הכוריגון. הבנתי שהכוריגון גורם להשרשה של הביוץ , מה זה אומר בדיוק הרי ממילא מתקיים הביוץ במועדו? לפי מה קובעים את המועד המתאים לקחת את הזריקה? לפי מה נקבע נמינון ? -חודש אחד 2 אמפולות וחודש אחר רק אחד וחודש אחר בלי. תודה רבה מראש

כוריגון נועד לגרום לביוץ ואין לתרופה קשר ישיר להשרשה. מתן הכוריגון מבטיח שהביוץ יתרחש כ- 36 שעות לאחר מתן התרופה. המינון של הכוריגון ניקבע על ידי הרופא על פי התגובה השחלתית, קרי מספר הזקיקים ו/או רמות האסטרדיול בדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית