מחזור וביוץ- לרופא!!!!!!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/01/2002 | 11:34 | מאת: רונה

היי! אמרו לי שלאול את שאלתי בפורום זה. אם המחזור שלי נמשך בין 28-30 יום, מתי בערך מתרחש הביוץ? מהם הסימנים לכך? האם יש ערכות לבדיקת ביוץ? שאלה נוספת, רציתי לוודא שאני סופרת נכון את ימי המחזור: מיום שמקבלים וסת עד ליום שמקבלים את הוסת הבאה- האם זהו המחזור? תודה רבה!!!

הביוץ מתרחש אצלך ביום ה- 14 - 16 למחזור. אין לביוץ בהכרח סימנים, אם כי יש נשים שיכולות להבחין בעליה בכמות הריר המופרש מצוואר הרחם (יותר רטיבות בנרתיק) או שהן חשות בכאב קל בשיפולי הבטן. ישנן ערכות לקביעת הביוץ שנמכרות בכל בית מרקחת ומורות על עליה ברמות ההורמון LH בשתן לפני הביוץ. היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון לדמם הוסתי שמחייב שימוש בתחבושת או טמפון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית