מעקב זקיקים ובכלל שאלות פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/01/2002 | 10:09 | מאת: דליה

ד"ר נכבד בנוסף לשאלה הקודמת שלי, ברצוני לשאול מדוע אינכם כותבים כתבות במגזין על ענייני פוריות ושאר דברים. חבל שאינכם בודקים אילו שאלות חוזרות על עצמן בפורומים, ונותנים יותר מידע ובכך חוסכים הרבה מאד שאלות וגם זמן של כולנו. הפורומים הם יוזמה מבורכת וכל הכבוד על כך, אבל בכל זאת לדעתי זה רעיון טוב.

24/01/2002 | 17:59 | מאת: יעל

דליה ! הרשי לי להצטרף אליך, אם יורשה לי להעביר ביקורת בונה ולציין שאין ספק שהאתר עזר לי להעשיר את הידע שלי אבל מאוד הייתי רוצה למשל לקרוא חומר קריאה על שחלות פוליציסטיות ופה אני מרגישה את החסרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית