הזרעה - לרופא דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/01/2002 | 19:21 | מאת: די

אני מבצעת בשבוע הבא הזרעה ראשונה . הבנתי שכדי להגביר את הסיכון ניתן לעשות 2 הזרעות באותו חודש איך זה מתבצע? והאם כדי לבקש זאת מהרופא שלי ? דרך אגב למה הכוונה שהרירית משתנה כל פעם למשל 7 מ"מ או 3 מ"מ , מה זה אומר?

ניתן לבצע הזרעה נוספת יום יומיים לאחר ההזרעה הראשונה. ההזרעה החוזרת מעלה כמובן את הסיכויים להרות וניתן לבקש זאת מהרופא המטפל. במהלך טיפולי הפריון מודדים בעזרת אולטראסאונד לא רק את גודל הזקיקים, כי אם גם את עובי רירית הרחם. בדרך כלל נצפה לעובי רירית של מעל 7 מ"מ לפני מועד ההזרעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית