בעייה בקרישת דם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/01/2002 | 18:31 | מאת: ב.פ.

כיצד בעייה בקרישת דם יכולה לבוא לידי ביטוי ביומיום? מדוע זו סיבה להפלות חוזרות ואיך ניתן לטפל בזה?

21/01/2002 | 19:14 | מאת: מרב

לי יש נטיה לפתח קרישים בדם. ביומיום אין לי שום בעיה. אבל כשאני רוצה להרות וכשאני בהריון, אני לוקחת אספירין. אני יודעת שיש נשים שגם צריכות זריקות (כשמגלים קרישים בדם). אצלי זה גם גורם לעלת עם סיבוכים כל הריון, אבל עברתי שתי לידות ואני בסדר. וגם הילדים.

21/01/2002 | 22:30 | מאת: עדי

גם אצלי גילו קרישות יתר מה גילו אצלך? ההפלות קוראות בגלל קרישידם על השליה וכך אין חמצן לעובר... בכלל הריון גורם לקרישת דם אבל אצל מי שיש ממצאים הסיכון רב יותר -גם לאם! הבדיקות האלה מאוד יקרות ובודקים במימון הקופות רק למי שיש אינדיקציה

22/01/2002 | 09:06 | מאת: ב.פ.

האם זה גורם לבעיות בכניסה להריון או רק גורם להפלות חוזרות? לא עשיתי עדיין בדיקת דם כזו. אני שוקלת לבקש מהרופא שלי. היו לי בעבר שתי הפלות בשבועות מאוד מוקדמים (7-8), ומאז שנתיים אני לא נכנסת להריון. אין סיבה שהרופאים עלו עליה והיום אני מטופלת ב- IVF.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית