אוטרגוסטן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/01/2002 | 11:35 | מאת: שואלת

האם נטילת אוטרגוסטן בתחילת הריון עלול להזיק לעובר ממין נקבה? האם עלול להזיק בכלל? תודה

לא ידוע לנו על נזק שנגרם על ידי נטילת אוטרוגסטון בתחילת ההריון, אם כי מוכרים דיווחים ישנים ולא חד משמעיים, שתתכן השפעה שלילית של חשיפת עוברים לתכשירים שמכילים פרוגסטרון בשליש הראשון של ההריון. עם זאת, הטיפול כיום עם תמיכה של תכשירים שמכילים פרוגסטרון שכיחה בתחילת ההריון ומקובלת כבטוחה.

25/10/2002 | 17:34 | מאת: נאווה

במידה ונטלתי את הכדורים לפי מרשם רופא במשך שבוע שלם 3 פעמים ביום,בכדיי לקבל מחזור ולא קיבלתי האם זה אומר שיש הריון או שמא משהו אחר?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית