מחזור אחרי מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/01/2002 | 08:21 | מאת: מאירה

עברתי החזרת מוקפאים על בסיס של עיבוי רירית מלאכותי עם אסטרוגנים- לא היה ביוץ (אין לי טבעי) והשינוי לפאזה פרוגסטרונית נעשה חמישה ימים לפני ההחזרה על ידי אוטרוגסטן שאלתי היא האם במקרה שאין הריון הרי שהירירת תיפול מייד בצורת מחזור או שתתפרק לאיטה (כיוון שלא היה ביוץ) הכוונה- האם אני יכולה לצפות למחזור בזמן (ביום הכישלון) או שהוא ידחה? תודה

במידה ולא הרית, הרי שהביוץ יופיע רק כאשר תפסיקי ליטול את התמיכה ההורמונלית ברירית שאת מקבלת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית