מימון בטיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2002 | 17:33 | מאת: לינדה

שלום רב, התחלתי טיפולי הזרעות לאור בעיה משולבת של שחלות פוליצסטיות ובעיה בזרע. מן הסתם, הצורך בטיפולים אינו חופף לשעות הקבלה של הרופא ולפיכך הרופא מקבל אותי מעבר לשעות הקבלה שלו באופן פרטי, ביקור אשר מסתכם בסכום לא קטן, ובמידה שיהיה צורך להמשיך, עלול להגיע לסכומים מאוד משמעותיים. האם יש עזרה של הקופה במקרה כזה? (אני שייכת למאוחדת). תודה

הקופה שלך נותנת לעתים קרובות החזר על ההכנה במעבדה של הזרע להזרעה, אבל החזר על ההזרעה עצמה ניתן רק לרופא שאינו עובד של הקופה במסגרת "יעוץ". מומלץ לפנות לקופה עצמה ולברר מה הפתרונות שהם מציעים (מרפאת פריון למשל קיימת בחלק מהמרכזים לבריאות האישה).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית