שאלה לבנות !!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/01/2002 | 01:36 | מאת: לימור

שלום לכל הבנות, לאחר בירורים שונים שעשו לנו מסתבר שיש לי ולבעלי בעיה משולבת (לי יש שחלות פוליציסטיות ולבעלי בעיה בכמות הזרע בלבד - שאר המרכיבים תקינים). שאלתי היא למי שקצת מבינה ויכולה לעזור לי בהתלבטות מניסיונה האישי: אני בת 27 ועברתי סבב אחד עם איקקלומין וסבב אחד של גונל F שהסתיימו בכישלון. הרופא ממליץ על סבב שני של הזריקות. האם יש טעם להמשיך ולנסות עם הזריקות הללו או לעבור ישר ל- IVF בהסמך על הנתונים הנ"ל? האם הרופאים עושים זאת רק בשביל הפרוטוקול שהכל נוסה עד לתחנה האחרונה????????? אני מפחדת מאוד שמה אבזבז את כוחותי! וזמני! ובסוף אכן אגיע ל- IVF. תודה מראש למשיבות.

19/01/2002 | 16:31 | מאת: ר.מ.

דיי מובן החשש שלך - אבל!!!!!!!! אם תיכנסי לפורום "הריון לאחר טיפולים" ב - ואללה, תמצאי שם בנות עם אותן בעיות שלך שעברו הזרעה והרו (מן הסתם...) אני בטיפולים, כבר עברתי 7 הזרעות, ורק עכשיו עוברת ל- IVF.(שתיים הצליחו אבל לא שרדו) אני סומכת על הרופא שלי שיידע מה טוב בשבילי ומתי צריך לשים סטופ לכל שלב. בכל מקרה - שיהיה המווווווווון בהצלחה!!!

19/01/2002 | 23:19 | מאת: לימור

תודה רבה ר.מ. על תשובתך המעודדת ושיהיה לך המון בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית