איקקלומין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/01/2002 | 17:47 | מאת: מיכל

בגין שחלות פוליציסטיות לקחתי במשך חודשיים כדורי איקקלומין (5*2)- עם זאת, לצערי טרם הריתי. בשני החודשים הללו סבלתי מתופעות לווי רבות. בין השאר, כאבי בטן תחתונה עזים (במיוחד לקראת הביוץ)- עד כדי קשיי הליכה, כאבי גב תחתון, נפיחות בחזה, בחילות, תנודות במצבי רוח ועוד. 1.האם אלו תופעות לווי מקובלות? 2. האם תופעות אלו משפיעות על איכות הביוץ? 3. האם בעת לקיחת כדור אקקולמין יש צורך בטיפול נוסף ? אם כן איזה? (כדור נוסף, בדיקות אולטסאונד וכו')? 4. האם קיימת סטטיסטיקה לגבי סיכויי ההריון לאחר נטילת איקקלומין? אודה לתשובתך בהקדם. בברכה מיכל.

19/01/2002 | 23:44 | מאת: מרב

קודם, יש תופעות וזה מאוד אינדיבידואלי. שנית, יש לי ילד בן שבע בזכות האיקוקלמין. הלוואי וגם את תצליחי ולא תצטרכי לעבור הפריות!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית