לא יודעת מה קורה איתי?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/01/2002 | 15:51 | מאת: אסתי

שלום רב, אנו די מבובלים ובגלל שכבר ערב שבת גם לא יכולים לעשות דבר. המחזור איחר בחמישה ימים, אתמול היה דימום של נקודה קטנטנה. בערב עשינו בדיקה ביתית , חכינו כמה דקות התוצאה היתה שלילית והלכנו לישון. בבוקר ראינו שהתוצאה חיובית. בגלל הזמן עשינו עוד אחת שיצאה שלילית. אחרי כמה דקות החל הדימום אבל הוא מוזר - מאד חלש , ואני בכלל לא מרגישה שזה מחזור - תמיד הוא מלווה בכאבים אצלי. לא עשינ בדיקת דם כי החודש היינו רק עם איקקולומין ולא עשינו הזרעה וכוריגון בגלל שהייתי חולה אז לא חשבנו שיש סיכוי. האם יתכן הריון עם דימום ? האם יתכן והיתה בעיה בהשרשה ולכן זה התעקב ויוצא בהדרגה?- תהיות... ד.א אף פעם ךא היו לי דימום כזה ובכלל לא דימום מחוץ לוסת. תודה,

18/01/2002 | 18:23 | מאת: גלי

אסתי, מתוך נסיון...אי אפשר לנבא, אם עד יום א' לא תקבלי שווה לעשות בדיקת דם להריון. לגבי בדיקת השתן לרב כתוב שהתוצאה תקפה רק מס' דקות אחרי שעושים אותה. בהצלחה, גלי

20/01/2002 | 12:06 | מאת: גלית

אסתי היקרה, קרה לי אותו הדבר, בו היה דימום ותשובת הבדיקה הביתית הופיעה חיובית לאחר כ-20 דקות, ואכן היה הריון, אך לצערי הדבר התבטא בהריון לא תקין. המלצתי אלייך היא ללכת לקופ"ח (אינך זקוקה להפניה) ולעשות בדיקת דם להריון- במכבי מקבלים את התשובות באותו יום. לפי התשובה רופא יוכל להעריך יותר טוב את מצבך (ממלא זו תהיה הבקשה הראשונה של הרופא, בדיקת דם). לפי מה שאמרו לי הרופאים, דימום אינו סימן טוב, אבל ישנן נשים שמדממות מדי פעם בתחילת ההריון. הם בודקים את מרקם הדם וצבעו,, אך מה שאומר מה מצב ההריון בשלב מקדמי זה הינו ערכי ה- HCG שמקבלים בתוצאת בדיקת הדם. בהצלחה!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית