ביוץ ותחילת טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2001 | 09:30 | מאת: עמליה

אני בחודש הפסקה אחרי סדרת טיפולים. הביוץ שלי מאד סדיר,בין הימים 12-14 למחזור. החודש אני כבר ביום 17 למחזור ולא היו סימני ביוץ אופיניים (חום שחר,הפרשה ביוצית),ורק היום נראה שיש ירידה בחום גוף ומעט מאד הפרשה כך שאולי אני לפני ביוץ רק עתה. כל ההקדמה הזו היא לשאלה הבאה: אני אמורה להתחיל דיכוי לקראת הפרייה ביום 20 למחזור הנוכחי. כל החישובים נעשו על פי המחזורים הקודמים שלי. האם יתכן שיבוש בטיפול אם אכן יהיה ביוץ ביום 17-18 למחזור ודיכוי יומיים אחר כך?

נכון שההמלצה להתחיל את הדיכוי ביום 20 יצאה מהנחה כי תבייצי ביום ה- 14. אך נילקח כאן מרווח ביטחון מסוים, ולכן נראה שעד היום ה- 20 כבר תהיי אחרי מועד הביוץ, כך שלא תתעורר בעיה מיוחדת. ניתן גם להתייעץ עם הרופא המטפל ולהציע לו לדחות בכמה ימים את תחילת הדיכוי, אם את משוכנעת שהביוץ מתאחר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית