השרשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2002 | 11:29 | מאת: שרון

עברתי 5 מחזורי טיפול הפרייה חוץ גופית ושלוש החזרות של עוברים מוקפאים. בשלושת הטיפולים הראשונים היתה לי תגובת יתר קלה ובמחזור הרביעי היה הריון כימי. העוברים בכל הטיפולים באיכות מצויינת (חלוקה מצויינת ודרגה גבוהה כולל קומפקטים). עד היום לא השגתי הריון (חוץ מהכימי). למה עם עוברים טובים ותגובה הורמונלית בד"כ טובה אינני מצליחה להשיג הריון? האם הבעיה היא השרשה, ואם כן מה ניתן לעשות?

לאור איכות העוברים הטובה סיכוייך עדיין טובים למרות חמש אכזבות. צריך לוודא שעשית ברור מלא (כולל למשל היסטרוסקופיה) וניתן לשקול טיפולים "מיוחדים" כמו ZIFT או AHA.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית