טיול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2001 | 06:44 | מאת: מיכאלה

שלום, אנחנו מתכוונים לנסוע לחו"ל למספר ימים. הטיול "נופל" בדיוק בתקופה שבה עשויה להיות השרשה. השאלה היא, האם יש בעיה עם הליכה ממושכת / מאומצת (הכושר שלי נמוך מאוד - אני לא הולכת / מתעמלת כבר הרבה זמן)? תודה רבה

אין כל קשר בין מאמץ להשרשה, על פי מחקרים רבים שבחנו את הנושא, ולמרות האמונה "הפולנית" הבלתי ניתנת לערעור ש"אם לא לנוחי לא תהרי." כמובן שזה לא אומר שמומלץ לעשות מאמצים חריגים דווקא בעת ניסיון להרות או בזמן קבלת טיפולי פריון (בייחוד יש להימנע "מספורט מגע" אצל נשים שעוברות גירוי תרופתי של השחלות).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית