בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/01/2002 | 10:00 | מאת: נורית

דוקטור שלום, לפני שבועיים (30/12/2001) חל הביוץ שלי. לאחריו קיבלתי 3 זריקות כוריגון 2500. האחרונה הייתה לפני שבוע. במסגרת טיפולי פוריות שאני עוברת. היום ערכתי בדיקת הריון ביתית וקיבלתי תשובה חיובית. האם אני סוף סוף בהריון?

15/01/2002 | 16:42 | מאת: פיצי

מהידע שלי ניתן לעשות בדיקת גם להריון רק 14 יום מקבלת הכוריגון. שירי

16/01/2002 | 19:31 | מאת: מרב

נורית, לכוריגון יש השפעה על בדיקות הריון, ולכן היא יצאה חיובית. ההשפעה שלו נמשכת לפחות 10 ימים, כך שתחכי שבוע נוסף, ואז תבדקי שוב. בהצלחה!!!

צודקות, צריך להמתין 14 יום לאחר זריקת הכוריגון עד בדיקת ההריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית