גילוי הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/01/2002 | 11:34 | מאת: לילי

כמה זמן לאחר קיום יחסי מין ניתן לדעת האם נכנסתי להריון? ומהי הדרך הודאית לדעת את זה , בבדיקת דם או בבדיקת שתן?

14/01/2002 | 15:31 | מאת: ר.מ.

תלוי כמובן מתי את מבייצת... בעיקרון - את יכולה לעשות בדיקת דם 14 יום אחרי הביוץ. מנסיון (!!!) - לא הייתי הולכת על הבדיקה הביתית - שתן - כי לעיתים היא לא נותנת את התשובה הנכונה (קרי-חיובי). כל זה למה? כי צריך בטא מספיק גבוהה כדי שזה ייקלט על המקלון. לי היא הראתה שלילי ויום למחרת בבדיקת דם יצא חיובי. בדיקת דם הרבה יותר יעילה והתוצאה שלה הרבה הרבה יותר מדוייקת. היא יכולה להראות לך הריון אפילו בהתחלתו. שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית