עוברים מוקפאים-שאלה לפר' זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/01/2002 | 18:35 | מאת: רונית

עברתי החזרה שנכשלה וכיום אני לקראת החזרה נוספת של עוברים מוקפאים 1.מה הסיכוי להצלחה? 2 . האם קיים סיכון בהחזרת עובר מוקפא?האם יש סטטיסטיקות בנושא? האם קיים סיכון בהתפתחות העובר או בהתפתחות לאחר הלידה? 3 .כמה זמן עובר יכול להיות מוקפא? אודה לתשובתך

13/01/2002 | 19:06 | מאת: מרב

רונית רק רציתי שתדעי: הרופא שלי טוען שלעוברים מוקפאים פחות סיכויים.... אולי כדאי לך "ללכת" על טריים? בהצלחה! מרב

20/01/2002 | 19:16 | מאת: ב.פ.

עוברים מוקפאים שומרים עד 6 שנים. הסטטיסטיקה מראה שהסיכוי שלהם להקלט נמוך יותר, אבל מצד שני, אי אפשר לעבור שאיבה חודש לאחר חודש. לעומת זאת ניתן להחזיר מוקפאים חודש אחרי שאיבה. אז למה לא להשתמש בבנק שכבר קיים? גם ככה לא ישאבו לך באותו החודש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית