ביציות לא בשלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/01/2002 | 16:55 | מאת: תמי

לפני כשבוע עברתי טיפול ivf נשאבו שמונה ביציות. למוחורת בשיחה עם ביה"ח נאמר לי כי אף אחת מהביציות לא הבשילה. וגם לאחר יומיים, בפגישה עם הרופא המטפל נאמר לי כי ננסה חודש נוסף עם אותו סוג טיפול ( דקפפטיל, גונל, מנוגן וכוריגון) רק שהפעם נעלה את כמות הכוריגון ל- 20,000 , ובמידה והטיפול לא יצליח אין מה לעשות מאחר ומדובר במקרה נדיר וכמוהו יש רק כארבעה בארץ. שאלתי האם אכן אין מה לעשות במקרה שהביציות לא בשלות ? ואולי תוכל לשתף אותי באינפורמציה בתחום הזה ? שאלה נוספת האם שמעת על סדרת יצור פגומה של כוריגון ? תודה, תמי

13/01/2002 | 15:05 | מאת: arie

תמי שלום , מאחר ולא ציינת את גילך קצת קשה לתת לך עצה מדוייקת בקשר לבעייה שלך ,אבל מכיוון שהרופא החליט לעלות לך את כמות הכוריגון ולהמשיך עם הדקפפטיל ,אני מסיק מכך שעדיין יש לך סיכויים טובים לגירוי שחלתי ולביוץ טוב יותר , אני מטפל אלטרנטיבי ,המטפל בבעיות נשים מהסוג שלך והייתי מייעץ לך לפנות במקביל לטיפול שאת עושה גם לסיוע במקביל של רפואה אלטרנטיבית מסייעת. להבהרה !!! איני מציע את עצמי כמטפל , אבל אשמח מאד ליעץ לך באיזה סוגי טיפול הייתי מציע לך לטפל . ,והאמיני לי זה עוזר מאד, בהצלחה , אריה

19/01/2002 | 12:36 | מאת: תמי

אריה בוקר טוב ! אשמח לקבל פרטים נוספים אם כי התחלתי לקבל טיפול ברפואה אלטרנטיבית בדיקור וצמחים תודה, תמי .

19/01/2002 | 16:41 | מאת: אריה

תמי שלום בכדי לייעץ לך אני צריך לדעת עוד כמה פרטים עלייך ועל הבעייה שלך . 1. בת כמה את ? 2.איזה ניסיון זה שלך ( כמה פעמים ) ? לפי מה שהבנתי מהכתוב ,את עדיין בכלל לא הגעת למצב של הפרייה חוץ גופית מכיוון שנאמר לך שהבציות שנשאבו לא הבשילו . מה שחסר לי לדעת אם הביציות נשאבו בזמן או שהן נשאבו אבל הן מה שנקרא מבוגרות ולא פוריות . בכל מקרה אם עדיין יש לך ביוץ ,רפלקסולוג טוב יכול להביא את השחלות שלך לגירוי בכדי שיהיה ביוץ חזק וטוב יותר . כיוון שאסור לי להציע את עצמי כמטפל דרך אתר זה ,ואני גם לא אעשה זאת ואני גר בירושלים . אשמח להפנות אותך למטפלים באזור מגוריך .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית