הזרעה דחוף !!! למה לא עונים עד עכשיו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/01/2002 | 16:08 | מאת: די

ברצוני לדעת האם עושים הזרעה בקופת חולים (מרכז בריאות האישה) או צריך לעשות בבית חולים? מהו התהליך ? האם צריך בשעה מסויימת? האם כל גניקולוג יכול לבצע זאת או רופא שמתעסק ב-IVF . והאם בהזרעה קיים סיכוי ליותר מעובר אחד? מהו אחוז הצלחה בהזרעה בכלל, ולעומת הפריה ?

11/01/2002 | 18:03 | מאת: נוי

די יקרה, למרות שאת בלחץ, יום שישי היום ויכול להיות שיש לרופאים גם עיסוקים אחרים ..... קצת סבלנות בבקשה.

12/01/2002 | 00:57 | מאת: אורנית

היי כל רופא המתמחהבפריון יכול לעשות הזרעה..לצערי התסבר לי היום שגם אני אמורה לעבור תהליך כזה... במקרה הגניקולוג שלי הוא מומחה לפריון לכן הוא יבצע זאת. כדאי לך לברר אצל הרופא נשים שלך והוא יפנה אותך. בהצלחה לך...

ראי תשובה לשאלתך למטה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית