שאלה חשובה בנושא הביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/01/2002 | 10:50 | מאת: דנה

כשאני מקבלת מחזור תחילה יש לי כתם עדין של דימום כהה, לאחר יום אין כלום וכעבור יום-יומיים אני מקבלת מחזור מלא ונורמלי. שאלתי- איך לחשב את ימי הביוץ? האם להתיחס אל היום בו יש לי סימן ראשון של דימום כאל מחזור למרות שכעבור יום זה נעלם או שמא להתייחס רק ליום בו קיבלתי את המחזור המלא??? אני ממתינה לתשובת הרופא בדחיפות היות וזה משבש לי את חישוב הימים. תודה מראש.

מקובל להתייחס ליום הראשון של המחזור כיום שמופיעה בו זרימת דם של ממש, שמחייבת שימוש בתחבושת או טמפון, ולהתעלם מהימים המקדימים של "לכלוך" או הכתמה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית