איכות עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/09/2001 | 15:36 | מאת: סיגל

בת 35 לאחר טיפול הפריה ראשון שנכשל ברצוני לדעת נשאבו 3 זקיקים אשר הפכו ל3 עוברים והוחזרו לרחם לא ידעתי שהרופא אמור ליידע אותי בדבר רמת איכותם בזמן ההחזרה הארו לי את ה3 באולטראסאונד האם עלי להסיק מכך שה3 שהוחזרו היו באיכות טובה שאם לא כן הרי שהיו מציינים זאת בפני ואלוי היו מפחיתים את ציפיותי הבעיה שהרופא שלי בחול ועכשיו חג ואמנם אני לא בהריון אך מטרידה אותי המחשבה שולי הבציות שלי חלשות האם עצם הפריתן אינה מצביעה על איכותן הסבירה אני מאוד לחוצה בגלל גילי טיפול ראשון היו רק 2 זקיקים והפעם 4 כשרק 3 הגיעו לגודל מינימלי תודה

נראה כי התגובה השחלתית שלך אכן נמוכה, אך כמו שהבנת נכון חשובה יותר האיכות מאשר הכמות של העוברים. כאשר ממילא מחליטים להחזיר את כל העוברים, נחסך מהאישה הצורך בדיון באיכות העוברים, שעל פיו יוחלט איזה וכמה עוברים יבחרו להחזרה. אני בטוח שתוכלי לקבל מהרופא המטפל פרטים מלאים עם שובו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית